top of page

Forskningskommunikation

Fra 2004 - 2010 var jeg ansat ved Syddansk Universitet, som leder at Center for Kunst og Videnskab. De 6 år gav mig en dyb indsigt i forskningsverden. En indsigt, som jeg trækker på i mine kurser målrettet forskningsverdenen.  

 

Man kan ikke læse sig til at blive en god formidler, det sker kun gennem praksis. Derfor tager alle mine kurser afsæt i den enkeltes praktiske hverdag med at formidle. Læs mere om de forskellige grundmoduler, som jeg naturligvis kan skræddersy til konkrete ønsker og behov. Der er kurser, workshops og foredrag både for ph.d. studerende, den erfarne forsker og professorer. 

Lær at brænde igennem

Få værktøjer til at styrke den personlige gennemslagskraft i forhold til at holde oplæg, undervise og formidle eget forskningsprojekt. - Kurset kombinerer retorisk teori med performanceøvelser og personlig coaching

Styrk din gennemslagskraft

- for den erfarne forsker

Kurset henvender sig forskere som ønsker at styrke sin gennem-slagskraft til excellent niveau i forbindelse med præsentationer, undervisning og anden mundtlig kommunikation. Hver kursist får tilrettelagt et individuelt træningsforløb, hvor performance og præsentationsteknik er i centrum.

Lær at pitche din forskning

Kurset har til formål at give dig metoder til i ganske få sætninger at pitche dit forskningsprojekt.Det er godt at kunne i forbindelse med posterpræsentationer, networking på konferencer, i forhold til presse, medier, ansættelsessamtaler og bevillingsgivere

Masterclass for professorer

Dette forløb er målrettet professorer, der ønsker at få et "sevice-eftersyn" som formidler.  Kernen i forløbet er den helt personlige feedback på egen performance og denne masterclass 

giver mulighed for kollegial sparring kursisterne mellem. 

Inspirationsforedrag

- hvordan bliver man en      god formidler?

Hør hvordan man kan blive en god formidler. Foredraget veksler mellem oplæg og øvelser. Og du vil både få inspiration og værktøjer til at forbedre dine præsentationer. Foredraget kan tilpasses konkrete ønsker og behov- og det passer fint ind som et indslag på et seminar eller på en temadag

PerformancePower

Kropssproget, mimikken, stemmen, tonefaldet. De er alle vigtige virkemidler, hvis man stræber efter en levende og uforglemmelig formidling.

Åndedrættet er stemmens motor. Lyder du monoton? Kedelig? Når du underviser eller holder oplæg? 

Hvad gør du med dine hænder? Din nervøsitet? - Alt dette får du svar på med dette kursus

Praktisk grundkursus for

ph.d. studerende

Kursets fokus er mundtlig videnskabsformidling til den brede offentlighed. Hvordan fanger man sit publikum? Hvordan brænder man igennem med sin forskning? Et intensivt kursus. 

Individuel sparring

Jeg tilbyder individuel coaching i forhold til enhver mundtlig formidlingsopgave, hvad enten du skal formidle din viden på konferencer, seminarer, kurser eller i forbindelse med præsentationer af din forskning for beslutningstagere eller bevillingsgivere.

Soloforløbet former sig efter dine behov. 

bottom of page