top of page

INDIVIDUELT FORLØB

                            BLIV DEN BEDSTE UDGAVE AF DIG SELV

Baggrund

Jeg gennem mange år har jeg trænet rigtig mange mennesker i at opnå en større personlig gennemslagskraft. Forskere, specialister, topledere og direktører. Det stærkeste værktøj til dette er 1:1 sparring, hvor jeg går i dybden med dig og din kommunikationsstil. Her trækker jeg på min uddannelse som retoriker, mit virke som sceneinstruktør og leder. En sjælden og særlig kombination der kobler retorik med performance, hvor du er i centrum. 

”Jeg har holdt ‘uendeligt’ mange foredrag og kurser i de over 20 år jeg har fungeret som psykolog, leder, konsulent osv. i Danmark og udlandet. Alligevel var jeg ‘ved at dø af skræk’, da jeg skulle performe foran Bent, nu var jeg jo i centrum som formidler, ikke en eller anden sag eller emne! Men for pokker, hvor det føltes godt, nærmest ‘helbredende’ at få hans skarpe, afslørende og konstruktive forslag til forbedringer. Hans input har været langtidsvirkende, afstressende i formidlings - og mange andre sammenhænge. Anbefales ubetinget!

                                                                                         Steen Guldager, cand.psych. 

 

For hvem

Dette soloforløb henvender sig til alle, der ønsker at styrke sin personlinge gennemslagskraft. Måske skal du holde et afgørende oplæg for dine medarbejdere? Måske du er vært for et stort borgermøde? Måske skal du pitche dit projekt for en bevillingsgiver? Måske du skal til en jobsamtale? Være key-note speaker på en konference? Eller måske vil du bare styrke din performance, så du er bedre rustet til at "stå på ølkassen", holde oplæg eller undervise?`.

 

Hvordan

I samarbejde med dig definerer jeg nogle helt præcise mål for, hvor du gerne vil nå hen. Og sammen former vi et soloforløb, så du bliver den bedste udgave af dig selv. Der er tale om et meget intensivt forløb hvor du er i fokus.

Kontakt

Du er mere end velkommen til at kontakte mig for at høre om mulighederne for at styrke dig netop der, hvor du står i din karriere. 40 73 99 73

Udbytte:

  • større gennemslagskraft

  • større autenticitet

  • bedre ølkassetaler

  • større frihed når du er på

  • levende formidling og overbevisende præsentationer

  • velstruktureret oplæg der rammer målgruppen

  • effektiv sprogbrug

  • bevidsthed om din egen formidlingsstil

  • værktøjer til at kunne arbejde videre med egen formidlingsstil

Varighed:
Jeg anbefaler 4-6 sessioner a 1,5 timer. Sessionerne ligger med et par ugers mellemrum, og der er træningsopgaver mellem sessionerne. 

 

 

Bent er både skarp og analytisk til at afdække de kommunikative udfordringer en leder kan stå med. Hans sparring har betydet at min kommunikation er blevet mere personlig, tydelig og troværdig. Altså større gennemslagskraft.                       

                                                                       Bjarne Rønde, Ledende overlæge, Gynækologisk afdeling D, OUH

 

bottom of page