top of page

OM MIT SAMARBEJDE MED VIRKSOMHEDER

0_edited.jpg

Jeg har samarbejdet med en række private virksomheder. Jeg har afholdt kurser i præsentationsteknik, stået for efteruddannelse af større grupper af medarbejdere og jeg har faciliteret temadage omkring strategi-udvikling. Min samarbejdspartnere har blandt andet været lægemiddel- og lifescience-virksomheder, teknologivirksomheder og kursusvirksomheder. 

Nedenfor kan du læse en række referenceudtalelser:

 

Christoffer Jensen, Medical Director, Biogen Idec:

Det kræver mod og fokus, at koge

al den viden ned der kommer fra et bioteknologisk firma grundlagt af to nobelpristagere - og som anvender over 10 mia. kr. årligt på forskning - til noget der kan formidles over en kop kaffe, i en travl klinik. Jeg synes vi lykkes godt med det og Bent coacher og venligt, bestemt og professionelt i den proces

 

Andreas Bering, direktør og partner i Copenhagen Coaching Center:

Bent Nørgaard underviser på vores coach- og lederuddannelser i performance, udtryksfuld lederskab og kommunikation. Han leverer brugbar undervisning på et meget højt niveau og han formår at styrke den enkelte kursists personlige kompetencer på et højt niveau.

 

Marianne Sandgaard, Centre Coordinator, RoboCluster:

Jeg har lutter positive tilbagemeldinger fra vores eftermiddag med dig i går. Dem videregiver jeg så hermed :-) og igen tusind tak for en god dag.

bottom of page