top of page

INDIVIDUEL COACHING

MUSgiveringenvaerdi1.jpg

Jeg yder individuel 1:1 sparring i forskellige sammenhænge hvor den mundtlige kommunikation er afgørende. Det kan være i forbindelse med job-ansøgninger, særlige vigtige præsentationer, pitch af forskningsprojekter for bevillingsgivere, ph.d forsvar eller tiltrædelsesforelæsninger m.m.

Leo Oehlenschläger, konsulent:

Du har lært mig noget, jeg kan bruge resten af mit liv.

Steen Guldager, cand.psych. Mindful

Jeg har holdt ‘uendeligt’ mange foredrag og kurser i de over 20 år jeg har fungeret som psykolog, leder, konsulent osv. i Danmark og udlandet. Alligevel var jeg ‘ved at dø af skræk’, da jeg skulle performe foran Bent, nu var jeg jo i centrum som formidler, ikke en eller anden sag eller emne! Men for pokker, hvor det føltes godt, nærmest ‘helbredende’ at få hans skarpe, afslørende og konstruktive forslag til forbedringer. Hans input har været langtidsvirkende, afstressende i formidlings - og  mange andre sammenhænge. Anbefales ubetinget!

Morten Ladekarl, Klinisk professor, Aalborg Universitetshospital

Op til min tiltrædelsesforelæsning deltog jeg i et inspirerende kommunikationskursus, ledet af Bent. Bent har en fantastisk evne til – på behagelig, humoristisk og empatisk vis - at finde en, nogen gange overraskende rød tråd i komplekse fremstillinger og forbedre forelæserens præsentation og kommunikation med tilhørerne, som for mit vedkommende medførte, at deltagerne til mit foredrag følte sig både oplyste og underholdte, samtidig med at jeg var mere afslappet i situationen

Anders Wang Maarbjerg, direktør, Sydvestjysk Sygehus

Jeg har været rigtig glad for vores timer sammen.  Jeg tror der vil være flere, som kunne have glæde af din tilgang til kommunikation.

Martin Østergaard Christensen, direktør Aarhus Kommune, Børne og Unge:

Jeg har haft 3 meget praksisnære sessioner med Bent, hvor vi trænede både fortælle-teknik og fremtoning, og det har være både lærerigt, interessant og morsomt. Jeg har fået række konkrete redskaber med, som jeg har benyttet i stor stil i både store og mindre fora, og det har efter både egen og flere af tilhørernes mening gjort min oplæg mere levende – jeg kan klart anbefale Bent som træningsparter

Henrik Seiding, direktør Aarhus Kommune, Teknik og Miljø

Jeg synes de 3 præsentationer gik rigtigt godt - og bedre end de havde gjort uden din hjælp dagen før.

Bjarne Rønde, Ledende overlæge, Gynækologisk afdeling D, OUH:

Bent er både skarp og analytisk til at afdække de kommunikative udfordringer en leder kan stå med. Hans sparring har betydet at min kommunikation er blevet mere personlig, tydelig og troværdig. Altså større gennemslagskraft.

bottom of page