top of page

MODERATOR & KONFERENCELEDER

Jeg har modereret seminarer, konferencer, landsmøder og events. Jeg har også haft den store fornøjelse at  coache andre moderatorer, når jeg har stået for tilrettelæggelse af møder, events og konferencer. Det har givet mig et 360-graders syn på moderator-rollen, som gør at jeg ved hvordan man styrer arrangementer sikkert i land, så både arrangør, tilrettelægger, oplægsholdere og deltagere er tilfredse. 

 

Forberedelsen

Jeg sætter mig grundigt ind i det emne som konferencen eller landsmødet handler om. Det samme gælder oplægsholderne, der udgør konferencens kerne. Hvem er de som mennesker og som fagpersoner? Hvad er det centrale, de bringer med sig? Denne forberedelse er afgørende for at jeg kan introducere oplægsholderne på bedste vis, samle trådende og håndtere det uforudsigelige.

 

Ansvar

Som instruktør ved jeg hvor vigtigt det er at tiden overholdes. Jeg sætter en ære i at styre slagets gang med humor uden at bringe mig selv i centrum Det centrale er konferencens indhold, oplægsholdernes indspark og sidste men ikke mindst deltagerne udbytte. 

 

Sparring

Jeg giver gerne råd og sparring på, hvordan man kan tilrettelægge et seminar, konference eller temadag, så den bliver uforglemmelig.

 

Kontakt

Ring gerne for en snak, hvis du står med et arrangement, hvor du har brug for en kompetent moderator.

 

 

 

Jeg synes det gik helt fantastisk og ikke mindst pga. din indsats. Jeg fik mange gode tilbagemeldinger fra lederkolleger og medarbejdere. 1000 tak!

                               Tonie Bunch Bertelsen, Leder af REHABILITERINGSCENTER FOR FLYGTNINGE

 

Skønt at vi havde dig til at styre os igennem. Det gjorde du så godt.

                  Birgitte Due Thompson, Socialkonsulent – medarrangør af Landsmøde for Traumecentre

 

Thank you for giving this seminar a great framework! 

                            Dr Elisabeth Kaiser, Vivo International

bottom of page