top of page

OM MIT SAMARBEJDE MED UNIVERSITER

770x330_SDU_Esbjerg31.jpg

Jeg har haft adskillige samarbejder med flere af landets universiteter. Jeg har undervist både på Aarhus, Aalborg og Syddansk Universitet. Kurserne har enten været ph.d.kurser, individuelt sparring i forbindelse med præsentation af projekter for fonde eller målrettet forskningsgrupper. 

Nedenfor finder du en rækker referenceudtalelser:

Signe Gjedde Brøndt, læge, phD, post doc, Center for Medicinsk Uddannelse, Aarhus Universitet

Bent Nørgaard har på vores Grundkursus i Pædagogik for phD studerende undervist i performance med fokus på kropssprog, vejrtrækning og stemme, med stort udbytte for deltagerne.

Professor Phillip Schröder, Aarhus Universitet:

Bent Nørgaard har åbnet mine øjne for at formidling skal tages seriøst. Det er et håndværk, og kun hvis en prof forklarer dimserne, som ligger i værktøjskassen, kan man gøre det ordentligt. 

Institutleder, Institut for Regional Sundhedsforskning, Rikke Leth Larsen

Jeg tror de seneste arrangementer med dig har vist vigtigheden af formidling og performance – og hvad man kan gøre på ganske kort tid.

Centerleder Torben K. Jensen, Center for undervisning og Læring, Aarhus Universitet

Din workshop blev godt modtaget på dagen og godt omtalt dagen efter ved evalueringen. Og der er flere, der allerede har udtrykt interessse for anden del, herunder ikke mindst personlig coaching.

Professor og Ph.d skoleleder Hans Jørn Kolmos, SDU

Bent Nørgaard har i samarbejde med formændende for fakulternes ph.d. udvalg udviklet kursuskonceptet "Praktisk Grundkursus i mundtlig videnskabsformidling". I den forbindelse har jeg haft stor glæde af at samarbejde med Bent Nørgaard, hvis kreativitet og samarbejdsevne jeg sætter stor pris på.

Kurserne, der altid får fin evaluering, er særdeles værdifulde for vores ph.d. studerende. På grund af stor efterspørgsel har vi på det sundhedsvidenskabelige fakultet måtte oprette flere kurser for at dække behøver. Både den personlige coaching af den enkelte kursist og kursets praktiske vinkel bevirker, at kursisterne får særdeles brugbar viden, der kan anvendes i deres fremtidige professionelle praksis.

bottom of page