top of page

OM MIT SAMARBEJDE MED KOMMUNER

Borgerservice_1300_edited.jpg

Jeg har haft adskillige samarbejder med flere af landets kommuner. Samarbejderne har omfattet temadage for flere af kommunernes direktioner - blandt andet med fokus på innovation og det personlige lederskab. Jeg har også holdt en del foredrag i kommunerne, ligesom jeg har lavet en række kurser med fokus ledelseskommunikation, men også eventdesign. Mine samabejder har også omfattet 1:1 sparring og rådgivning på design af møder og events. 

Nedenfor finder du en række referenceudtalelser:

Niels Højberg, Stadsdirektør, Aarhus Kommune:

Vi har i Aarhus Kommune været utroligt glade for at kunne trække på mange af Bent Nørgaards talenter i vores arbejde med at skabe innovation i ledelsesarbejdet. Bent har en enestående evne til at skabe dialog mellem mennesker fra forskellige faglige baggrunde. Han bruger kommunikation og iscenesættelse som afgørende meningssættende processer og bruger sine unikke erfaringer til at give kreative og berigende rammer for vanskelige samtaler og samarbejder og skabe rum for forståelse og accept af nye muligheder.

Lisbeth Binderup, Kommunaldirektør Skanderborg Kommune:

Tak for sidst. Jeg kan kun bekræfte, at der var god stemning i Koncernledelsen omkring det programpunkt på seminaret, som du hjalp os med.

Anne Schacht-Petersen, AC-fuldmægtig

Jobcenter
Jobcenter Slagelse:

Hej Bent

Tak for i går – det var et super kursus! Alle gik glade derfra og fik inspiration med hjem og synes, at det var en rigtig god dag!

Runa Brøchner HR-chef Skanderborg Kommune:

Vi har haft stor fornøjelse af samarbejdet med Bent Nørgaard med at klæde vores ledere på til at stå på ”ølkassen”.  På kurserne har vores ledere fået styrket deres formidlingskompetencer. Der er i forløbet arbejdet både med den mundtlige formidling, kropssprog og struktur. Det hele har været med til at give vores ledere et godt udgangspunkt til at udøve visionsledelse.

Henrik Andersen, projektleder Skanderborg Kommune:

Bent formår at skabe trygge

rammer, der gør at folk tør improvisere og lære nyt. 

Martin Østergaard Christensen, direktør Aarhus Kommune, Børne og Unge:

Jeg har haft 3 meget praksisnære sessioner med Bent, hvor vi trænede både fortælle-teknik og fremtoning, og det har være både lærerigt, interessant og morsomt. Jeg har fået række konkrete redskaber med, som jeg har benyttet i stor stil i både store og mindre fora, og det har efter både egen og flere af tilhørernes mening gjort min oplæg mere levende – jeg kan klart anbefale Bent som træningsparter”

Christel Lau, Udviklingskonsulent, Esbjerg Kommune:

 Vi har i Esbjerg Kommune anvendt Bent Nørgaard til undervisning og sparring i forhold til at designe uforglemmelige møder, temadage og events. Bents fokus på iscenesættelse, visuelle virkemidler og metaforer har skabt nye perspektiver på gamle udfordringer.Bent er både en god og nærværende formidler samtidig med at han er knivskarp i sin sparring. 

Han får rigtig gode evalueringer.

bottom of page