top of page

EVENTKOMMUNIKATION

DET UFORGLEMMELIGE MØDE

Med afsæt i teaterdramaturgiens værktøjskasse har jeg udviklet en metoder, som jeg kalder "Det uforglemmelige møde". Metoden anskuer et møde, konference eller temadag som én stor fortælling som deltagerne indgår i - som aktive bidragsydere. Hvor der er mulighed for indlevelse (engagement i dagen), oplevelse ( at blive klogere) og udlevelse (at deltage).  Formålet med metoden er at styrke værdien af et møde, så den bliver en berigelse og skaber værdi for alle, der er involveret. Jeg tilbyder både rådgivning, kurser og design.

Rådgivning

Har du brug for hjælp til at gøre en event eller en temadag til en uforglemmelig oplevelse - så yder jeg gerne rådgivning og sparring på alle faserne i produktionen af et event. Lige fra ideudvikling til selve afviklingen.

Jeg anvender en modul-opbygget metode, som jeg har udviklet på baggrund af min brede erfaring med møde og eventdesing.

Kursus "Design uforglemmelige møder"

Dette kursus henvender sig alle de, som har til opgave at tilrettelægge møder, konferencer, temadage og event. Her lærer du, hvordan du kan designe møder, så de bliver uforglemmelige. 

Oplevelses-design

Jeg tilbyder at lave komplette design af formidlingsaktiviter. Afsættet her er min erfaring som sceneinstruktør og mine 6 år som leder af det nyskabende formidlingscenter Center for Kunst og Videnskab, SDU. Jeg har udviklet flere formidlingsformater, som fokuserer på erkendelse gennem oplevelse og indlevelse.

bottom of page