top of page

Design uforglemmelige møder

 - få metodiske værktøjer til at tilrettelægge uforglemmelige møder

Om kurset

Et praktisk kursus hvor du får metodiske værktøjer til at skabe det uforglemmelige møde.  Du lærer at designe møder, konferencer, tema – og seminardage. Som kommer ind under huden på eventens formål og deltagere. 

Formål

Formålet med kurset er gøre dig i stand til at levere seminar og temadage på højt niveau – både indholdsmæssigt, strategisk og oplevelsesmæssigt. 

For hvem?

Kurset henvender sig til projektledere og tovholdere. der har til opgave at tilrettelægge møder, seminarer og temadage.  

Det metodiske greb

Der er ingen grund til at skulle opfinde den dybe tallerken hver gang man skal designe et møde eller en seminardag. Derfor har kursusleder Bent Nørgaard, sceneinstruktør og oplevelsesdesigner udviklet en metode ”Det uforglemmelige møde” , som tager dig gennem alle de vigtige faser lige fra tilrettelæggelsen til gennemførelsen af en event eller et møde.  En metodisk tilgang vil betyde at du kan levere bedre events, tilfredse deltagere og stærkere strategiske budskaber.

 

Undervisningen tager udgangspunkt i konkret projekt (event/seminardag) hvor tilrettelæggelsen er lagt i dine hænder. Kurset kan på den måde betragtes som en excellent mulighed for at forberede en konkret opgave. Og ved kursets afslutning vil du stå med fuldt færdigt event-design + tilhørende drejebog. Forløbet afsluttes endvidere med, at hver kursist præsenterer eget projekt for de øvrige kursister, der får konkrete opgaver i forhold til at kunne give kvalificeret feedback på form, indhold og design.

Udbytte

  • Teoretisk viden om at skabe oplevelser

  • Teoretisk og praktisk erfaring med at skabe levende begivenheder med udgangspunkt i dramaturgiske principper (forståelse for struktur, forløb, stemning og udtryk)

  • Viden om at skabe aktivering og involvering

  • Viden og erfaring  med design-konceptet

  • Værktøjer til at arbejde selvstændigt med event-design.

  • Værktøjer til at kunne give sparring på møde- og eventdesign

Kursusformen

Kurset veksler mellem oplæg, øvelser og kursistpræsentation og feedback.

Tilpasset arbejdspladsen

Kurset udbydes som et internt kursus tilpasset den enkelte arbejdsplads. Ring gerne og hør nærmere om hvordan. 40739973

 

” Vi har i Esbjerg Kommune anvendt Bent Nørgaard til undervisning og sparring i forhold til at designe uforglemmelige møder, temadage og events. Bents fokus på iscenesættelse, visuelle virkemidler og metaforer har skabt nye perspektiver på gamle udfordringer.. Bent er både en god og nærværende formidler samtidig med at han er knivskarp i sin sparring. 

Han får rigtig gode evalueringer.”

                                                 Christel Lau, Udviklingskonsulent, Esbjerg Kommune

bottom of page