top of page

DEN STÆRKE LEDERFORTÆLLING

 

DEN STÆRKE LEDERFORTÆLLING

Den stærke lederfortælling er fortælling, som kommer fra hjertet. En fortælling, hvor du sætter dig selv i spil som menneske. Og hvor du bruger fortællingen til at skabe engagement og følgeskab i forhold til dit lederskab. 

 

DIT LEDELSESGRUNDLAG

Hvis dit personlige ledelsesgrundlag skal spredes og forankres i organisationen så er nøglen ”dig på ølkassen”. Derfor skal dit ledelsesgrundlag omsættes til stærke lederfortællinger, som bringer dig selv i spil som menneske og leder. Først når det sker får ledelsesgrundlaget kraft og værdi for dig selv, dine medarbejdere og organisationen.


FORMÅLET

På kurset vil du lære at skabe stærke personlige lederfortællinger, som du kan bruge fremadrettet i din kommunikation. Storytelling handler ikke om fiktion – det handler om virkelige historier, som betyder noget for dig som menneske og som kan omsættes til fængslende og forandrende kommunikation. Sat ind i en strategisk sammenhæng

 

OM KURSET

Undervisningen er case-baseret. Dvs. du med bringer 2-3 konkrete kommunikative opgaver, som du kommer til arbejde med i løbet af dagen. På den måde kan kurset bruges som forberedelse eller finpudsning af kommende præsentationer.

 

UDBYTTE

Du vil få viden om og erfaring med hvordan du som leder:

  • fanger dit publikum = større gennemslagskraft

  • bliver dig selv ”på scenen”

  • at bruge personlige historier til at skabe nærvær og autenticitet i din måde at kommunikere ledelse på

  • bevidst og kompetent kommunikation.

  • skaber den ”gode historie”

  • bruger ”den gode historie” som strategisk værktøj

  • leverer fortællingen i tråd med dit budskab

  • brænder igennem

 

KURSUSFORMEN:

Kurset veksler mellem oplæg, øvelser og kursistpræsentation og feedback.

 

Antal deltagere: max 12 personer

”Jeg har haft 3 meget praksisnære sessioner med Bent, hvor vi trænede både fortælleteknik og fremtoning, og det har være både lærerigt, interessant og morsomt. Jeg har fået række konkrete redskaber med, som jeg har benyttet i stor stil i både store og mindre fora, og det har efter både egen og flere af tilhørernes mening gjort min oplæg mere levende – jeg kan klart anbefale Bent som træningsparter”

                                                                         Martin Østergaard Christensen, direktør Aarhus Kommune, Børne og Unge

bottom of page