top of page

Brænd igennem som leder

- performance og personlig ledelseskommunikation

PERSONLIG LEDELSES-KOMMUNIKATION OG GENNEMSLAGSKRAFT

Personlig kommunikation og gennemslagskraft er vigtig. Ikke mindst for ledere, hvis opgave det er at skabe forandringer, synliggøre mål og skabe mening. Og gennemslagskraften bliver større, hvis det ikke er  ”jakkesættet”, der taler, men personen bag. Kan det læres? Ja, det kan det.  Alle kan lære at brænde igennem. 

 

MÅLGRUPPE

Forløbet henvender sig til ledere og ledergrupper hvor mundtlige præsentationer og oplæg indgår som et centralt element i udøvelsen af ledelses-professionen.  Der er fokus på den enkeltes aktuelle erfaringsniveau. 

FORMÅLET

Formålet er at styrke selvindsigten i egen kommunikationsprofil og forsyne den enkelte ledere med konkrete værktøjer til at udvikle sin personlige kommunikationskompetence. Efter kurset vil den enkelte leder have værktøjer til at brænde klart igennem med sit budskab på en personlig, fortællende og overbevisende måde.

 

OM KURSET

Med udgangspunkt i ledelsesgrundlag vil du på dette kursus lære, hvordan du som leder kan aktivere personligt erfarede historier som en del af din strategiske kommunikation.  Storytelling handler ikke om fiktion – det handler om virkelige historier, som betyder noget for dig som menneske og som kan omsættes til fængslende og forandrende kommunikation. Sat ind i en strategisk sammenhæng. 

 

UDBYTTE

Du vil få viden om og erfaring med hvordan du som leder:

  • fanger dit publikum

  • bliver dig selv ”på scenen”

  • skaber den ”gode historie”

  • bruger ”den gode historie” som strategisk værktøj

  • sætter krop bage ordene

  • brænder igennem

  • håndterer nervøsitet

  • skaber engagement, involvering og aktivering

 

 

KURSUSFORMEN:

Kurset forløber over 2 dage.

 

Dag 1 (modul 1):

 Holdundervisning. Undervisningen omfatter oplæg, øvelser og dialog. Du kommer til at arbejde med konkrete værktøjer, der træner dig i på kort tid at kunne holde skarpe, personlige oplæg. Samtidig med dette får du redskaber fra skuespillerens værktøjskasse, der styrker din performance. Du kommer til at arbejde med konkrete cases, du selv medbringer. På den måde er kurset også en del af din forberedelse til konkrete kommunikationsopgaver. 

.

Dag 2 (modul 2): 

Omfatter individuel kommunikationscoaching. Her kortlægges din  kommunikationsprofil. Udviklingspunkter identificeres og du får konkrete værktøjer til at udvikle din personlige ledelseskommunikation. 

 

Antal deltagere: mellem 6 - 12  personer

Varighed:      Modul 1:  kl. 9 – 16.00

Modul 2:        individuel kommunikationssparring

Bent er både skarp og analytisk til at afdække de kommunikative udfordringer en leder kan stå med. Hans sparring har betydet at min kommunikation er blevet mere personlig, tydelig og troværdig. Altså større gennemslagskraft.                                     

                                                                        Bjarne Rønde, Ledende overlæge, Gynækologisk afdeling D, OUH

bottom of page